Федерація дарує дітям радість

25.05.2018 11:31

Працівники Федерації футболу Львівської області завітали до дитячих будинків у Сасові Золочівського та Новому Милятині Буського районів.

Заступник виконавчого директора ФФЛ Андрій Смольський, начальник відділу організаційної роботи ФФЛ Андрій Чулик, директор зі стратегічного розвитку ФФЛ Тарас Репицький, секретар ФФЛ Андрій Кондратіков та футболіст винниківського «Руху» Святослав Зубар привезли діткам солодощі, футбольні м’ячі та форму. Аби по-справжньому дати дітям відчути смак і радість футболу, вони зіграли з ними поєдинки на полі, приємно провели час у спілкуванні. Федерація футболу планує зробити такі візити регулярними і закликає потенційних партнерів долучатися до відповідних соціальних акцій.


«Такі заходи надзвичайно важливі і корисні, адже дають дітям найголовніше – увагу і спілкування. Їм необхідно приділяти багато часу, аби вони відчули, що про них піклуються. «Родзинкою» нашої поїздки стало проведення футбольних матчів із дітьми, що завершилися результативними нічиїми – двічі по 5:5. Дітлахам цікаво було позмагатися на полі з професійним футболістом Святославом Зубарем із винниківського «Руху», котрий, до речі, є уродженцем сусідньої зі Сасовим Великої Вільшаниці Золочівського району. Емоції лише позитивні. На стадіон прийшло чимало дітей, які активно вболівали за друзів. Це яскравий приклад того, що футбол зближує й об’єднує людей», – розповів інформаційному центру Федерації футболу Львівської області Андрій Чулик.