Юніори «Карпат» вибороли «бронзу»

30.05.2018 14:42

Мінімально обігравши на власному полі київський «Арсенал», юні «карпатівці» гарантували собі бронзові медалі всеукраїнської першості.

«Карпати» (Львів) U-19 – «Арсенал-Київ» U-19 – 2:1
Голи: Рудюк, 16; Лях, 65 – Громок, 54
«Карпати» (стартовий склад): Артим, Степанчук, Сільченко, Дерман, Слива, Лях, Желізко, Притула, Рудюк, Кос, Пецків
Старший тренер: Андрій Тлумак
«Арсенал-Київ» (стартовий склад): Строкоус, Аверін, Колесник, Петкус, Пашко, Шевченко, Тулін, Мазур, Петренко, Перепелиця, Громок
Старший тренер: Юрій Лень
Арбітр: Євгеній Макаренко (Черкаси)
Асистенти арбітра: Богдан Морозюк (Івано-Франківськ), Павло Супрунюк (Волинська обл.)
Четвертий арбітр: Андрій Холявко (Львів)
Спостерігач арбітражу: Роман Зань (Львів)
Львів, стадіон «Україна».
Зі стартовим свистком юніори «Карпат» розпочали з атак й інтенсивно розхитували оборону суперника. На 16-ій хвилині Остап Притула справа змістився в центр, обігравши декількох оборонців, і віддав передачу на хід Володимирові Рудюку, який, відірвавшись від опонента, ударом із 14-ти метрів потужно розстріляв ворота «канонірів». Згодом він міг оформити «дубль», але з району 11-метрвої позначки пробив повз ціль.

Другий тайм розпочався несподівано для «зелено-білих». Кияни одразу пішли вперед великими силами і за лічені хвилини подали декілька кутових, створивши низку гольових моментів, один з яких вони реалізували. Нічия не влаштовувала «карпатівців». Вони швидко оговталися й перехопили ініціативу. Ростислав Лях ювелірним прямим ударом поклав кулястого у «дев’ятку» – 2:1. У компенсований час «каноніри» ледь не зрівняли рахунок – на щастя, Богдан Колесник, пробиваючи головою, влучив у стійку.

Однак ця перемога над «Арсеналом» не дозволила «Карпатам» піднятися у турнірній таблиці з 3-ої сходинки на 2-гу, адже донецький «Шахтар» обіграв рівненський «Верес» 2:0 і став володарем срібних медалей, а «зелено-білі леви» другий сезон поспіль вибороли бронзовий комплект медалей. Федерація футболу Львівської області вітає юніорів головного львівського клубу з цим досягненням і бажає якомога більше перемог у подальших матчах!