Рішення Комітету арбітрів

03.07.2018 15:36

Заслухавши спостерігача арбітражу Андрія Арпадовича Шандора і переглянувши відео матчу 12-го туру між командами  «Юність» (Верхня Білка) – «Гірник» (Новояворівськ), Комітет арбітрів Федерації футболу Львівської області вирішив:

за допущені важливі помилки, які вплинули на хід гри (не призначений пенальті у ворота команди гостей на 3-ій хвилині та вилучення гравця команди гостей Богдана Карковського через помилково винесену другу жовта картку на 47-ій хвилині), відсторонити арбітра Романа Брандибуру (на фото) від матчів Прем’єр- і Першої ліг Львівщини до 1-го вересня 2018-го року, і залучати його на ігри Другої та Третьої ліг Львівщини до вказаного терміну.


Окрім цього, члени комітету підбили на засіданні підсумки арбітражу першого кола обласних футбольних змагань, визначили час і форму проведення тестувань із фізичної  та теоретичної підготовки арбітрів ФФЛ напередодні старту другого кола (попередньо заплановане на 3-тє серпня).


«Ми вирішили зробити жорсткішими нормативи для арбітрів, які хочуть працювати на матчах найсильнішої ліги Львівської області. Рівень інтенсивності футболу зростає, тому рефері повинні встигати за всіма подіями на полі. Після засідання комітету під час навчального семінару на стадіоні «Скіф» проаналізували з арбітрами та спостерігачами арбітражу матчі Прем’єр-ліги Львівщини за останній місяць, розглянули спірні моменти. Були негативні ситуації в поєдинках «Думна» – ФК «Самбір», ЛСК «Погонь – ФК «Миколаїв» та «Юність» (Верхня Білка) – «Гірник», пов’язані здебільшого із взаємодією арбітрів та асистентів. Сподіваюся в майбутньому вони не повторяться», – зазначив у коментарі інформаційному центру Федерації футболу Львівської області голова Комітету арбітрів ФФЛ Андрій Шандор.