«Скала» перемогла лідера

16.04.2018 19:09

Футболісти стрийського клубу нав’язали боротьбу першій команді північно-західної групи другої ліги України – волочиському «Агробізнесу».


Цей матч мав відбутися 14-го квітня у Волочиську. Однак ПФЛ України змістила поєдинок на два дні у зв’язку зі встановленням поливної системи на футбольному газоні волочиського стадіону «Юність». На 14-ій хвилині гравець «Скали» Петро Намуйлик увірвався в карну зону суперників і з кута закинув м’яч у дальній кут. На 53-ій хвилині Юрій Красномовець ударом зі штрафного подвоїв перевагу «малиново-зелених». 

У другому таймі господарі затиснули стриян на їхній половині поля, заробивши чимало небезпечних стандартів. На 59-ій хвилині Юрій Фляк у власному штрафному майданчику в’їхав у ноги Віталію Груші. Арбітр призначив пенальті у ворота «Скали». Однак Дмитро Юхимович не зміг реалізувати одинадцятиметровий – голкіпер Олег Білик витягнув шкіряного з кута, перевівши його на кутовий. Хорошу нагоду, аби відзначитися мав ганський легіонер колективу зі Стрия Барнор Брайт, у межах карної зони влучивши по центру у воротаря. На 80-ій хвилині Олександр Юрчак скоротив відставання «пекарів» у рахунку.

Кінцівка поєдинку виявилася гарячою, адже футболісти з Волочиська прагнули вирвати хоча би нічию, але не змогли. 1:2 – друга поразка «Агробізнеса» в сезоні. «Скала» після цієї звитяги набрала 22 очки і наразі ділить 7-8-му сходинку турнірної таблиці з чернівецькою «Буковиною».