26-ий тур Прем'єр-ліги Львівщини: в очікуванні чемпіона

09.11.2018 16:32

У неділю, 11-го листопада, відбудуться поєдинки заключного ігрового дня найсильнішої аматорської футбольної ліги Львівської області, під час якого визначиться команда, що здобуде чемпіонство.

«Юність» (Верхня Білка) – ФК «Мостиська». Юнаки: 12:00, дорослі: 14:00.
Один із центральних матчів звітного туру. Футболісти «Юності», наче білочка з мультика «Льодовиковий період», яка стереже свій жолудь, намагаються зберегти очко переваги над найголовнішим конкурентом у боротьбі за золоті медалі – спортивно-культурним клубом «Демня». Тим паче, що «білки» мають хороші шанси у загалом другому поспіль для себе сезоні у Прем'єр-лізі здобути «золото». Для цього їм залишилося зробити лише крок – обіграти на стадіоні у Верхній Білці ФК «Мостиська».


У першому колі в дуелі з мостищанами перемога вислизнула з-під ніг підопічних Богдана Костика в компенсований до другого тайму час (1:2), тож господарі хочуть відімстити Андрію Шагалі і компанії за ту прикру поразку. З турнірної точки зору «прикордонникам» уже нічого не потрібно, відповідно на них менший тиск, тож вони можуть спробувати вибити жолудь із лап «білок».

СКК «Демня» – ФК «Самбір». Юнаки: 12:00, дорослі: 14:00.
Іще один центральний матч 26-го туру Прем'єр-ліги Львівщини. У Демні суперник у заключній зустрічі обласного чемпіонату помітно сильніший, що підтверджує його позиція в турнірній таблиці (5-та сходинка, у ФК «Мостиська» 10-та). Минулої середи в повторному чвертьфінальному поєдинку Кубку України серед аматорів із «Юністю» (Верхня Білка) колектив із Демні довів, що є «міцним горішком» і його доволі непросто розкусити, здобувши за сумою 2-матчевого протистояння путівку у півфінал.


Тепер підопічних Руслана Брунця чекає напружена дуель із самбірчанами, котрі, вочевидь, битимуться, як гладіатори, аби захистити честь рідного міста і засвідчити, що в Самборі не лише дівчата чарівні, а й потужні футболісти. Вище 5-го місця в турнірці хлопці Андрія Габ'яна вже не стрибнуть (незалежно від результату матчу в Підмонастирі, адже 4-ий «Фенікс-Стефано» веде за очними протистояння з ФК «Самбір» (5:4), однак насолити супернику з Миколаївського району можуть. У першому колі сильнішою в цій парі виявилася Демня (2:0).
«Фенікс-Стефано» (Підмонастир) – «Думна» (Ременів). Юнаки: 12:00, дорослі: 14:00.
Підмонастирці у другому сезоні поспіль фінішують четвертими. Ця позиція від них уже нікуди не дінеться, а бронзові нагороди ще минулого туру собі гарантував ФК «Миколаїв». Але розслаблятися їм не варто, адже гравці «Думни» мають мотивацію в дебютному для себе сезоні посісти у Прем'єр-лізі Львівщини 6-ту сходинку, тож намагатимуться дати «феніксам» серйозний бій, як зробили це в першому колі (4:1 на користь ременівців).
ФК «Миколаїв» – «Гірник» (Новояворівськ). Юнаки: 12:00, дорослі: 14:00.
Миколаївці вже бронзові призери цьогорічної Прем'єр-ліги Львівської області, тож лише намагатимуться завершити чемпіонат звитягою на власному полі. «Гірники» мають шанс у разі перемоги над Миколаєвом і поразки ФК «Мостиська» у протистоянні з Верхньою Білкою вийти на 10-ту сходинку турнірної таблиці. Вочевидь, вони спробують ним скористатися і відімстити «містянам» за розгром 1:5 у першому колі обласної першості.
«Юність» (Гійче) – «Локомотив» (Рава-Руська). Юнаки: 12:00, дорослі: 14:00.
Дуель сусідів по турнірній таблиці, дербі Жовківського району. В обох по 33 залікові бали. Останні дві гри гійченці програли із загальним рахунком 0:6 (0:2 «Кордії» з Мурованого і 0:4 підмонастирському «Феніксу-Стефано»), тож тепер намагатимуться перед власними вболівальниками реабілітуватися за ці прикрі поразки. «Залізничники» теж битимуться за 3 очки, адже в разі перемоги або результативної нічиєї зможуть фінішувати щонайменше на 7-ій позиції. Зустріч цих команд у першому колі завершилася «сухою» мировою.

Матч «Енергетик» (Добротвір) – ЛСК «Погонь» відбувся 28-го жовтня (юнаки: 0:4, дорослі: 0:0).