«Торпедо» потрібен місту!

13.12.2018 11:54

З ініціативи депутата Сергія Іваха у Львівській міській раді відбулася прес-конференція на тему «Повернення громаді Львова стадіону «Торпедо» та відновлення його роботи».

Її учасники, серед яких перший заступник Голови Федерації футболу Львівської області Ярослав Грисьо, підписали лист до міського голови Львова Андрія Садового з проханням викупити для потреб міста цю спортивну споруду на вулиці Золотій. Важливо це зробити ще цього року на найближчій сесії 20-го грудня, повідомляє Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Стадіон «Торпедо», що веде свою історію з 1930-го року, був у приватній власності. Згодом його передали «Банку Львів» як заставу за борги по кредитах. Депутати Львівської міськради Віталій Свіщов та Сергій Івах працюють над поверненням арени громаді.

Нагадаємо, у травні цього року Федерація футболу Львівської області організувала на цьому стадіоні дитячий турнір, що поклав почин його відновленню. Перед стартом змагань близько 300 небайдужих львів’ян влаштували толоку під гаслом «Торпедо – львів’янам!», привівши стадіон до ладу.