У «Карпат» новий наставник (ВІДЕО)

13.01.2019 20:46

Новим головним тренером «зелено-білих» став 63-річний іспанський фахівець Фабрісіано Гонсалес.

Раніше він очолював низку іспанських клубів, працював у Португалії, Греції та Болівії. Контракт із наставником підписано на 2,5 року. Помічником-аналітиком нового коуча «левів» стане Пабло Вільяр Феррейро, відомий за роботою в «Бетісі» та «Уесці». Тренерську діяльність він розпочав у 26 років.
 
Старшим помічником Фабрі стане Олександр Чижевський, котрий до цього очолював молодіжну команду «Карпат». Роботу з голкіперами продовжить Богдан Стронціцький. Функції тренера з фізичної підготовки виконуватиме Павло Сіренко, який останнім часом працював із «карпатівськими» юніорами та дублерами, повідомляє інформаційний центр футбольного клубу зі Львова.


Свого часу Фабрісіано Гонсалес виступав на позиції правого захисника у рідних галісійських клубах: «Хостелерія», «Луго», «Вівейро», «Вілальбес», «Санта Комба». Тренерську діяльність розпочав у середині 1980-их. На Батьківщині працював із «Луго», «Мерідою», «Логроньєсом», «Ельче», «Мурсією», «Алавесом», «Альмерією», «Расінгом», «Гранадою», яку вивів до Прімери вперше за 35 років.


Також тренував декілька португальських клубів. У 2013-му очолив грецький «Панатінаїкос». Окрім того, був головним тренером болівійського «Петролеро». Попереднє місце його роботи – іспанська «Лорка», яку він тренував до червня 2018-го.


Нагадаємо, наприкінці листопада «Карпати» залишилися без головного тренера, оскільки португалець Жозе Мораїш попрощався з львівським футбольним клубом. Після цього команду до матчів готував Олег Бойчишин.