«Реальний футбол» – на «Першому Західному»!

17.04.2019 14:56

Перший заступник Голови Федерації футболу Львівської області Ярослав Грисьо та директор телерадіокомпанії «Перший Західний» Ольга Цап підписали угоду про співпрацю, в рамках якої вже у понеділок, 22-го квітня, о 22:30 в ефірі телеканалу вийде програма «Реальний футбол».

«Насамперед я дякую «Першому Західному» за те, що погодилися на співпрацю з нами. Це дає можливість вийти на більш якісний та більш професійний рівень висвітлення розвитку львівського футболу, – зазначив Ярослав Грисьо. Ми щоразу нарощуємо свої потужності не лише в спортивному, а й у медійному плані. Добре, що таку співпрацю ми розпочали в рік, коли відзначають 125-річчя українського футболу.

Федерація футболу Львівської області робить новий крок уперед. Програма «Реальний футбол» буде спрямована на популяризацію цього виду спорту на Львівщині і за її межами. Футбол розвивається, і ми маємо це показувати».

На плідну співпрацю в цьому напрямку розраховує також директорка ТРК «Перший Західний» Ольга Цап: «За дуже короткий проміжок часу ТРК «Перший Західний» стала впевненим гравцем на інформаційному полі Львівщини. В нас професійна команда досвідчених та успішних однодумців, а контент орієнтований на широку глядацьку аудиторію.

Тому щотижнева інформаційно-аналітична телепрограма про найпопулярніший у світі вид спорту дуже на часі. Перші два випуски «Реального футболу» на нашому телеканалі вийдуть в ефір о 22:30, а наступні виходитимуть о 22:05.

Ми раді тісній співпраці з Федерацією футболу Львівської області і командою, яка готує цю спортивну програму. Вона створює «Реальний футбол», ми створюємо реальне телебачення, тож вірю, що наша спільна робота буде якісною і плідною!».

Читайте також: День народження «Реального футболу»!