«Левиці» втерли носа «пантерам»

21.04.2019 14:21

У 13-му турі чемпіонату Вищої ліги України футболістки «Львова» забили 7 м'ячів у ворота суперниць з Умані.

ПФК «Львів» (Львів) – «Пантери» (Умань) 7:1
Голи: Рібейро (13; 55); Амброзіо (31; 82); Яруш (44); Петрик (45+1); Араужо (49) – Серемчук (27)
«Львів»: Славич, Мостова, Ольховська, Головко, Зезюкіна (Куніна, 69), Рібейро (Іванченко, 60), Яруш, Перейра, Петрик (Сена, 69), Араужо, Амброзіо
Команда Сергія Сапронова будь-що прагнула повернутися на шлях перемог після двох виїзних поразок у чемпіонаті від харківського «Житлобуду-1» та «Ладомира» з Володимир-Волинського.

Львів'янки забили на 13-ій хвилині, коли Каміла Амброзіо спершу влучила в поперечину, а Рібейро на добиванні відправила м’яч у дальню «дев’ятку». Але невдовзі помилка Валерії Ольховської в захисті призвела до голу «Пантер» у відповідь – відзначилася Вікторія Серемчук.

Та це абсолютно не засмутило «містянок». Араужо зробила вдале перехоплення в центрі поля, вивела на ударну позицію Амброзіо, яка поцілила у правий нижній кут. Перед перервою наші красуні ще двічі збільшили гольовий гандикап. Світлана Яруш дальнім ударом змусила воротаря «Пантер» капітулювати, а за хвилину взяття воріт до свого активу записала Анна Петрик, повідомляє інформаційна служба ПФК «Львів».

Голепад за участю «синьо-золотих левиць» продовжився й після відпочинку. Захисник гостей невдало вибивала кулястого, влучивши в Араужо, від якої сфера влетіла в рамку. Флангова навісна подача Перейри завершилася влучним ударом Рібейро. А крапку у грі встановила Амброзіо, яка під час контратаки замкнула на дальній стійці простріл від Тамари Сени – 7:1.

Тепер наші дівчата готуються до виїзного півфінального протистояння в Кубку України з «Восходом» (Стара Маячка Херсонської області), що заплановане на 1-ше травня. Нагадаємо: фінал Кубку України серед жіночих команд сезону 2018/2019 відбудеться 8-го червня у Львові на стадіоні «Скіф».