Поповнення керівного складу «Львова»

23.05.2019 11:58

Віце-президентом ПФК «Львів» став Леонід Бард, який опікуватиметься міжнародними зв’язками та питаннями розвитку львівського футбольного клубу.

Леонід Семенович Бард народився 3-го травня 1949-го року в Києві. Завершив Київський технологічний інститут легкої промисловості за спеціальністю «інженер-механік». Згодом отримав освіту у сферах охорони інтелектуальної власності та патентного захисту, а також зовнішньо-економічної реклами і зв’язків із громадськістю. У 1989-му році разом із родиною емігрував до США.

Цікаво, що родина Леоніда Барда має безпосереднє відношення до футболу. Його батько, Семен Давидович Бард, грав у футбол та був воротарем у командах «Харчовик» (Біла Церква) та «Спартак» (Київ). У 1970-их роках він займав посаду заступника голови відділу дитячо-юнацького футболу Федерації футболу УРСР.

Сам же Леонід Семенович обрав політичну кар’єру, в якій досягнув чималих успіхів. Із 2005-го по 2012-ий рік він був членом Ради керівників та Ради директорів Американського єврейського конгресу у Нью-Йорку, а в 2010-му заснував та досі керує міжнародною громадською організацією – Асамблеєю Діаспор свiту, яка об’єднує лідерів етнічних груп-діаспор із 19-ти країн, повідомляє інформаційна служба «Львова».

Впродовж цих років Леонід Бард активно підтримував Україну. Так, у 2015-му році він узяв участь у зборі коштів, а також у церемонії відкриття пам’ятника Героям Небесної Сотні в Блумінгдейлі (Іллінойс, США), а у 2016-му організував збір гуманітарних товарів, медичного обладнання, приладів та супутніх медичних товарів для лікарень і медичних центрів України.
Андрій Након 24.05.2019 09:44

"Молодий",перспективний...)))