Львів знову прийме збірну України

14.08.2019 16:27

У вівторок, 3-го вересня, національна жіноча збірна України зіграє на «Арені Львів» стартовий поєдинок відбору до Чемпіонату Європи 2021-го року.

Шлях до фінальної частини Євро-2021 наші дівчата розпочнуть матчем із чинним олімпійським чемпіоном, 2-разовим чемпіоном світу та 8-разовим чемпіоном Європи – збірною Німеччини. Початок звітної зустрічі о 17:00. Окрім німкень, у групі І українки змагатимуться зі збірними Ірландії, Греції та Чорногорії. 

Згідно з регламентом турніру, переможці груп і три найкращі команди, які посядуть другі місця (враховуватимуть очки з першою, третьою, четвертою та п'ятою збірними групи), автоматично потраплять на континентальну першість. Інші шість команд, які стануть другими у своїх групах, розіграють у стикових матчах іще три путівки на Євро-2021. Ці поєдинки відбудуться 19-27-го жовтня 2020-го року.

Про реалізацію квитків на цей матч ми повідомимо згодом. Уважно стежте за новинами на нашому сайті.

«Наразі в нас триває підготовка до тренувального збору. 26-го серпня ми приїдемо у Львів, де регулярно тренуватимемося на стадіоні «СКІФ». Звісно, хочемо, щоби на трибуни «Арени Львів» прийшли якомога більше вболівальників. Усі знають силу нашого найближчого суперника, у протистоянні з яким не можна розслаблятися ні на мить. Сподіваюся, люди зможуть вирватися з роботи і прийдуть підтримати нашу команду. Це буде важка гра, тож дванадцятий гравець нам не завадить. Перед нами стоїть чітке завдання – вийти на чемпіонат Європи з першого місця або ж через плей-оф. У попередніх кваліфікаціях престижних турнірів «синьо-жовті» невдало стартували, але ми намагатимемося зламати цю прикру тенденцію. В дівчат є нестримне бажання якнайкраще зарекомендувати себе і взяти очки в матчі з Німеччиною», – зазначила в коментарі інформаційному центру Федерації футболу Львівської області головний тренер національної жіночої збірної України Наталія Зінченко.