«Львів» підсилився українцем

15.08.2019 17:21

Склад професіонального футбольного клубу «Львів» поповнив 26-річний фланговий захисник Ігор Гончар.

Він підписав із «синьо-золотими левами» контракт терміном на 3 роки і виступатиме під 21-им ігровим номером. Ігор Гончар народився 10-го січня 1993-го року в Чернівцях. Його зріст/вага – 180 см/75 кг.

Цей футболіст є вихованцем чернівецької «Буковини», у клубній кар’єрі виступав за хмельницьке «Динамо», донецький «Шахтар», ужгородську «Говерлу», словацьку «Сеніцу» та «Гірник-Спорт» із Горішніх Плавнів.

Граючи за дублюючий склад «гірників», Гончар звернув на себе увагу тренерського штабу молодіжної збірної України, за яку згодом відіграв 7 матчів.

В українській Прем’єр-лізі Ігор дебютував у складі «Говерли» 1-го серпня 2015-го року у поєдинку проти донецького «Шахтаря». Загалом у вищому дивізіоні гравець провів 16 ігор, забивши за ужгородців єдиний гол у професіональній кар’єрі – 13-го березня 2016-го року у ворота харківського «Металіста».

Всього в активі новачка «синьо-золотих» – 51 гра у Прем’єр-лізі та Першій лізі України, а також словацькій Фортуні Лізі, повідомляє інформаційна служба «Львова».