Прем'єр-ліга Львівщини-2019: перед 16-им туром

22.08.2019 18:13

У суботу, 24-го серпня, відбудуться матчі шістнадцятого ігрового дня найсильнішої аматорської ліги Львівщини.

«Юність» (Верхня/Нижня Білка)ФК «Самбір». Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.
Центральний поєдинок звітного туру. На стадіоні в Нижній Білці чинний чемпіон Львівської області прийматиме не менш амбітний «Самбір». Без сумніву, обидві команди боротимуться лише за перемогу. «Білки» розлючені прикрою поразкою 0:3 у принциповому матчі за 6 очок із «Миколаєвом», тож у рідних стінах повинні рвати і метати. В боротьбі за золоті медалі «Юності» в жодному разі не можна втрачати залікові бали. Тож самбірцям доведеться несолодко.

Щоправда, цього сезону самбірський колектив уже довів, що є доволі міцним горішком. «Хвостатим» потрібно добряче попітніти, щоби його розкусити. Нагадаємо: в першому колі чемпіонату ці суперники продемонстрували вперту непоступливість і розписали «суху» мирову.
СКК «Демня» – «Гірник» (Новояворівськ). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.
Іще одна зустріч, яка може претендувати на статус центральної. Колектив із Новояворівська гостюватиме в одного з претендентів на чемпіонство. Зрозуміло, що такий візит непростий для «гірників». Проте це зовсім не означає, що Демню вже можна вітати з перемогою. Новояворівська команда має справжній бійцівський характер, тому може попсувати нерви будь-якому супернику.

До того ж, футболісти «Гірника» прагнуть продовжити свою 7-матчеву (з урахуванням поєдинку 1/8 фіналу Кубка Львівщини) безпрограшну серію і не випасти з першої п'ятірки. Так, у першій половині чемпіонату в протистоянні цієї пари демнянці здобули мінімальну перемогу (2:1), що лише підтверджує футбольну кусючість підопічних Дмитра Кондри.
МФК «Галичина» (Дрогобич) – ФК «Миколаїв». Юнаки зіграють 23-го серпня, о 16:00. Дорослі  24-го серпня о 16:00.    
Миколаївці приїдуть у Дрогобич у статусі лідера Прем'єр-ліги Львівщини. Звісно, тепер вони в кожному матчі битимуться за повноцінні 3 очки, аби здобути омріяні золоті медалі. Попри те, що футболісти «Миколаєва» завітають у гості до команди з другої половини турнірної таблиці, розслаблятися їм зовсім не варто. Адже дрогобичани, натхнені гучною підтримкою власних уболівальників, можуть попити крові супернику. Тим паче, «галичани» хочуть відімстити миколаївцям за розгром із рахунком 5:0 у першому колі.
«Локомотив» (Рава-Руська) – «Фенікс-Стефано» (Підмонастир). Юнаки: 11:00. Дорослі: 18:00.    
Перша зустріч між цими командами в цьогорічному обласному чемпіонаті завершилася без голів. Вочевидь, тепер кожен із цієї пари спробує розписатися у воротах суперника. До очної дуелі і Рава-Руська, і Підмонастир підійдуть у хорошому настрої, адже в попередньому турі вони записали до свого активу перемоги. «Залізничники» прагнуть потішити власних уболівальників перемогою і покращити своє турнірне становище, а «феніксам» потрібно вигравати, аби закріпитися на четвертій сходинці турнірки. Без бою не здасться ніхто.
«Юність» (Гійче) – «Енергетик-Рочин» (Добротвір). Юнаки: 13:00. Дорослі: 15:00.
Дуель наразі головних невдах Прем'єр-ліги Львівщини. Гійченці не знають смаку перемог у 4-ох поєдинках поспіль. В «енергетиків» ситуація ще плачевніша... Найближчої суботи кожен із них матиме шанс виправити цю прикру тенденцію. В першому колі вони влаштували справжню зарубу, в якій трімфувала «Юність» (3:2).


Матч ФК «Львів/Сокіл» (Борщовичі) ЛСК «Погонь» не відбудеться.

Фото Миколи ВОЛОШИНА.