Кубкова невдача Верхньої Білки

16.10.2019 17:20

Футболісти «Юності» з Верхньої та Нижньої Білок вибули з Кубку України серед аматорів, мінімально поступившись у матчі-відповіді чвертьфіналу на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках оржівському «ОДЕКу» з Рівненської області.

«Юність» (Верхня/Нижня Білка) – «ОДЕК» (Оржів) 0:1
Гол: Таргоній (77)
«Юність»: Жук Андрій, Музика Юрій, Бойко Роман, Каваців Ярема, Дмитрух Віталій, Богданов Микола, Гордійчук Павло, Набізада Омар, Курилишин Андрій (Адам Богдан, 89), Панасюк Олег, Омельченко Олексій (Шептицький Олег, 69)
У першому таймі загалом була рівна гра з чималою кількістю непоступливої боротьби і періодичним контролем м'яча кожною з команд. Після перерви «білки» мали хороші нагоди для взяття воріт, однак не змогли їх реалізувати. Натомість гості на 77-ій хвилині матчу витиснули максимум зі свого моменту: нападник колективу з Рівненщини Павло Таргоній відправив м'яч у сітку воріт суперника, скориставшись метушнею у штрафній площі «Юності» – 0:1.

Таким чином путівку у півфінал Кубку України серед аматорських команд сезону-2019/2020 здобули оржівці, які за сумою 2-матчевого протистояння з рахунком 2:1 переграли підопічних Богдана Костика.