«Карпати» підписали новачків

28.01.2020 11:17

«Зелено-білі» підсилилися чемпіоном світу Олексієм Хахльовим й екс-гравцем молодіжної збірної Грузії Андро Гіоргадзе.

Вихованець академії київського «Динамо» Олексій Хахльов народився 6-го лютого 1999-го року в Острозі Рівненської області. Він підписав угоду на 2 роки і виступатиме за «левів» під 8-им номером. 

Із 2017-го захищав кольори іспанського «Алавеса». Наступного року перебрався в інший іспанський клуб – «Сан-Ігнасіо». Викликався до юнацької збірної України. У червні 2019-го у складі збірної України (U-20) став чемпіоном світу.

Піврічний контракт з опцією продовження його дії «Карпати» уклали з грузинським захисником Андро Гіоргадзе. У складі «зелено-білих» 23-річний оборонець виступатиме під 30-им номером.

Андро Гіоргадзе народився 3-го травня 1996-го року в Тбілісі (Грузія). Вихованець академії грузинського «Мерані» (Мартвілі). У складі цієї команди дебютував у Лізі Еровнулі, елітному грузинському дивізіоні.

Влітку 2017-го став гравцем полтавської «Ворскли», за яку провів 18 поєдинків в українській Прем'єр-лізі. У вересні 2019-го підписав контракт із чеським «Фаставом» (Злін). Виступав за молодіжну збірну Грузії, повідомляє інформаційний центр львівського футбольного клубу.

До слова, в січні розташування «Карпат» залишили Роман Підківка, Крістіан Понде, Франциско Ді Франко, Сергій Вакуленко, Олексій Гуцуляк, Олександр Кучер, Олексій Ковтун, Назар Вербний та Максим Грисьо,