Нова форма для арбітрів

29.01.2020 19:48

За ініціативи Голови Львівської Асоціації футболу Олександра Шевченка для арбітрів обласних змагань придбано 70 комплектів форми.

«Такий крок зроблено вперше за багато років, – зазначив у розмові з інформаційним центром ЛАФ голова Комітету арбітрів Львівської області Андрій Шандор. – Олександр Якович всебічно сприяє діяльності Комітету арбітрів, приділяє значну увагу нашим потребам і підтримує всі починання, за що ми йому щиро вдячні. Професійний ріст наших арбітрів відзначає Комітет арбітрів Української асоціації футболу. За підсумками минулорічних всеукраїнських змагань кращі з них, які наполегливо працюють над собою, отримали підвищення в рангу арбітрів. Ми впевнені, що якість арбітражу за такої підтримки постійно зростатиме».

До слова, в середу, 29-го січня, Комітет арбітрів Львівської області під головуванням Андрія Шандора провів перше в цьому році засідання.

Члени комітету рекомендували списки рефері та їх асистентів на другий рік навчання в Національній школі футбольного арбітра в Києві, на проведення матчів весняної частини Дитячо-юнацької футбольної ліги України та затвердили план-календар роботи Комітету арбітрів Львівської області на 2020-ий рік, зокрема попередньо визначили дати проведення традиційних навчальних семінарів для арбітрів і спостерігачів арбітражу.