Олег ПАНАСЮК: «З'явилося більше претендентів на чемпіонство»

29.05.2020 10:50

Гість нашої рубрики «Відверта розмова» – гравець футбольного клубу «Юність» (Верхня/Нижня Білка) Олег Панасюк відповів на запитання вболівальників, які вони залишили йому в соціальних мережах.

Сергій Тригубець: – Олеже, які Твої цілі в команді «Юність» (Верхня/Нижня Білка)?
Олег Панасюк: – Мої цілі в «Юності»  вигравати кожен поєдинок і досягати максимальних вершин.

gnivan2020: – Під керівництвом якого тренера Тобі було найкомфортніше і найцікавіше грати?
Олег Панасюк: – Не можу виділити когось зі своїх наставників. Зараз мені комфортно працювати під керівництвом головного тренера «Юності» Богдана Костика.

Bohdan Pasternak: – Як Тобі рівень аматорського футболу Львівщини?
Олег Панасюк: – З приходом Олександра Яковича Шевченка на посаду Голови Львівської Асоціації футболу аматорський футбол на Львівщині з кожним роком піднімається вгору, тобто рухається в правильному напрямку.

Bohdan Pasternak: – Як гадаєш, за які місця у Другій лізі України могли би змагатися лідери Прем‘єр-ліги Львівщини, якби туди потрапили? Чи суттєво відрізняються рівні Другої ліги України та чемпіонату Львівщини?
Олег Панасюк: – Друга ліга України не надто відрізняється від Прем'єр-ліги Львщини. Різниця лише в тому, що в Другій лізі більше сильних команд. На мою думку, топ-колективи з чемпіонату Львівської області могли би спокійно боротися за високі позиції в Другій лізі України.

kuzm_a13: – На Вашу думку, «Юність» (Верхня/Нижня Білка) змогла би поборотися за потрапляння в призери Другої ліги України?
Олег Панасюк: – Я з упевненістю можу сказати, що «Юності» цілком під силу поборотися за призові місця у Другій лізі України. Звісно, для цього нашій команді ще потрібні точкові підсилення.
Сергій Тригубець: – Чи є в Тебе бажання пограти в Прем'єр-лізі України?
Олег Панасюк: – Звичайно є. Але щоби туди потрапити, треба щонайменше вдало проявити себе в команді Першої або ж Другої ліги України. 

timochko.volodimir: – На якому футбольному полі Тобі краще грати: у Верхній чи Нижній Білці?
Олег Панасюк: – Мені краще грати в Нижній Білці, тому що там футбольне поле з поливом. Перед іграми газон змочується, м'яч швидше рухається, відповідно ми граємо у швидкий футбол, що мені до вподоби.

Bohdan Pasternak: – Скільки разів Ти згадував минулорічний «золотий» матч із «Миколаєвом»? Передай емоції, які були тоді після фінального свистка.
Олег Панасюк: – Згадую його й сьогодні, адже це історична гра для нас. Цей поєдинок відвідали багато вболівальників. Коли було важко, вони нас несамовито підтримували. Завдяки цьому відкривалося друге дихання, дуже хотілося перемогти. Тоді емоції переповнювали гравців як до стартового, так і після фінального свистка.

Дем'ян Самчук: – Який поєдинок у Твоїй кар'єрі Тобі найбільше запам'ятався і чому саме?
Олег Панасюк: – Мені найбільше запам'яталися два матчі. Коли грав за ФК «Львів» проти «Дніпра-1» у чвертьфіналі Кубку України. В тій зустрічі на 117-ій хвилині гри я мав хороший момент, щоби забити і допомогти своїй команді вийти у півфінал на київське «Динамо», однак мені забракло влучності на завершальній стадії атаки. А через хвилину ми пропустили і в підсумку поступилися 1:2. Тож те протистояння згадувати тяжко. Натомість «золотий» матч із «Миколаєвом», фактично матч року на Львівщині, подарував нам незабутні емоції.

Bohdan Pasternak: – На Твою думку, наскільки цікавий буде обласний чемпіонат цього року?
Олег Панасюк: – Чемпіонат буде максимально цікавим, тому що з'явилося більше претендентів на чемпіонство. Цьогоріч боротьба буде серйозна. Звичайно, ми вже скучили за футболом. Уже три місяці без улюбленої гри. Невідомо, як далі розвиватиметься ситуація. Всі з нетерпінням очікують закінчення карантину й початку нового обласного чемпіонату.
Сергій Тригубець: – Якби Вам запропонували однакові фінансові умови як у футзальній, так і у футбольній команді, яку би з них Ви обрали?
Олег Панасюк: – Думаю, я би обрав великий футбол. Щоправда, це був би складний вибір, адже футзал я також сильно люблю.

Сергій Тригубець: – На Вашу думку, футзал допомагає розвитку футболіста?
Олег Панасюк: – Футзал дуже допомагає розвитку футболіста. Ти швидше працюєш із м'ячем, краще граєш один в один, швидше думаєш і приймаєш необхідні рішення.

Сергій Тригубець: – Вам більше подобається футбол чи футзал?
Олег Панасюк: – Мені до душі ці види спорту. Важко обирати між ними.

Сергій Тригубець: – Чим, окрім футболу, займаєтеся в житті? Як іще заробляєте на життя?
Олег Панасюк: – Окрім футболу, я займаюся вантажними перевезеннями. Шукаю себе в цій сфері, роблю в ній перші кроки. 

Сергій Тригубець: – Яку книжку зараз читаєте? Скільки книг зазвичай прочитуєте за місяць?
Олег Панасюк: – Якщо чесно, я не часто приділяю час читанню книг. Наразі читаю книжку «Думай як жінка, дій як чоловік» Стіва Харві.

Сергій Тригубець: – Ви володієте іноземними мовами? Якщо так, то якими?
Олег Панасюк: – Англійською володію на нормальному рівні, можу розмовляти нею, все розумію, але не досконало.

Сергій Тригубець: – Ким себе бачите через 10 років?
Олег Панасюк: – Через десять років я себе бачу бізнесменом.