Дербі Львова: знову без переможця

27.06.2020 18:52

Футболісти львівських «Карпат» у меншості вирвали нічию в очній зустрічі чемпіонату української Прем'єр-ліги зі «Львовом».

«Карпати» (Львів) – ПФК «Львів» 1:1
Голи: Сабіно (36) – Деда (61).
«Карпати»: Кудрик, Якимець, Гіоргадзе (Тлумак, 74), Слюсар, Дубінчак, Хахльов, Сич, Танчик (Хлань, 74), Козак (Руніч, 57), Притула, Бойчук (Деда, 58)
«Львів»: Сарнавський, Гончар (Люлька, 71), Борзенко, Братков, Бопесу (Клименчук, 83), Сабіно (Приймак, 46), Алваро (Велвеш, 71), Татарков, Богунов (Ренан, 79), Шина, Яковеллі
Вилучення: Хахльов (42, друге попередження).
Звітна дуель відбулася в Луцьку на стадіоні «Авангард», оскільки епідемічна ситуація у Львові наразі не дає проводити матчі в місті Лева. В першій половині зустрічі значно активнішими були номінальні гості, які невдозі вийшли вперед.

На підступах до чужої штрафної площі Сабіно відібрав м'яч у суперника і пробив по воротах. Кулястий зрикошетив у ворота «Карпат» від оборонця Андро Гіоргадзе, який невдало підставив ногу під удар – 0:1.

Незадовго до свистка на перерву Олексій Хахльов підвів свою команду, отримавши другу жовту картку й дочасно залишивши межі футбольного поля.

Однак на старті другого тайму «карпатівці» в меншості відновили рівновагу в рахунку: 21-річний уродженець Івано-Франкового Яворівського району Львівщини Ярослав Деда з меж карного майданчика ударом головою результативно замкнув передачу Володимира Танчика – 1:1.

Це вже четверта поспіль мирова львівських колективів у чемпіонаті. 

1-го липня «Карпати» зіграють перенесений поєдинок 24-го туру УПЛ із «Маріуполем», а «Львів» у рамках 29-го туру 4-го липня поміряється силами з полтавською «Ворсклою».