Осучаснення «Динамо»

01.07.2020 12:24

Триває реконструкція спорткомплексу «Динамо» у Львові, на якому грають і тренуються вихованці однойменної дитячо-юнацької футбольної академії.

Тут оновлено велике футбольне поле. Зокрема покращено якість трав'яного газону, який регулярно коткують, підживлюють і косять на ньому траву.

Доведено до ладу роздягальні й душові, що розташовані біля футбольного поля. Окрім цього, відремонтовано офісні приміщення.

Торік на базі львівського «Динамо» побудували два сучасні майданчики зі штучним покриттям, на яких спортивне дозвілля проводять не лише «динамівці», а всі охочі. Поблизу них розпочато будівництво новітніх роздягалень.

«Загалом у нас займаються близько півтисячі вихованців (найстарші 2000-го, наймолодші 2015-2016-го років народження). Наші юнаки змагаються в першості Другої ліги Львівщини й Першій лізі Дитячо-юнацької футбольної ліги України. У зв'язку з реорганізацією ДЮФЛУ плануємо зайти чотирма віковими групами у Вищу лігу, у принципі в нас усе для цього є. Під час карантину ми зробили те, на що раніше банально не вистачало часу. Постійно оновлюємо власну базу, покращуємо інфраструктуру для дітей. Діти мають відточувати свою футбольну майстерність на якісних полях та майданчиках», – зазначив у коментарі інформаційному центру Львівської Асоціації футболу президент ДЮФА «Динамо» (Львів) Роман Синявський, за безпосереднього сприяння якого здійснюється реконструкція спорткомплексу.

Світлини Володимира ДИДИКА.