Домашня невдача «рухівців»

07.07.2020 18:53

У перенесеному матчі 20-го туру чемпіонату Першої ліги України футболісти львівського «Руху» в рідних стінах зазнали мінімальної поразки від волочиського «Агробізнеса» з Хмельницької області. 

«Рух» (Львів) – «Агробізнес» (Волочиськ) 2:3
Голи: Копина (9); Брікнер (29) – М. Когут (28); Семенець (62); І. Когут (70).
«Рух»: Бандура, Саків, Коробенко, Білий, Мисик, Мартинюк, Брікнер (Ардазішвілі, 82), Копина (Калюжний, 79), Русин, Синиця (Біленький, 56), Кондраков (Кухаревич, 61)
Вилучення: Саків (90+1, друге попередження).
Господарі активніше розпочали звітний поєдинок, що відбувся у Винниках на стадіоні імені Богдана Маркевича за порожніх трибун. Уже на 9-ій хвилині вони вийшли вперед: Юрій Копина ударом головою результативно замкнув передачу Ростислава Русина з кутового – 1:0.

На 28-ій хвилині Микола Когут відновив рівновагу в рахунку, потужно пробивши під поперечину з-за меж штрафної площі – 1:1. Проте вже за мить Іван Брікнер гарматним пострілом здалеку «зняв павутинку» з «дев'ятки» воріт суперника – 2:1.

У другому таймі гості додали в активності й невдовзі знову вразили ворота львів'ян. На 62-ій хвилині Богдан Семенець отримав м'яч у чужому карному майданчику і влучно пробив із розвороту 2:2.

Згодом футболісти з Волочиська довели справу до 3:2 на свою користь: Іван Когут увійшов у володіння «жовто-чорних» й одразу спрямував кулястого повз Олександра Бандуру 2:3. А на початку компенсованого часу колектив зі Львова залишився в меншості: арбітр показав другу жовту картку Тарасу Саківу.

Врятувати нічию для господарів міг Ростислав Русин, однак на заключних секундах матчу він із вигідної позиції вдарив вище цілі.

Отож, у напруженому поєдинку з чималою кількістю боротьби головний тренер «Агробізнеса», екс-гравець львівських «Карпат» Олександр Чижевський обіграв свого 32-річного колегу Івана Федика, який очолює «Рух».

Далі «рухівці» на виїзді поміряються силами з одеським «Чорноморцем».