Олександр ШЕВЧЕНКО: «Я задоволений фіналом Меморіалу Юста»

02.08.2020 11:42

У післяматчевому флеш-інтерв'ю у прямому телевізійному ефірі Голова Львівської Асоціації футболу Олександр Шевченко поділився враженнями від фінального поєдинку цьогорічного турніру пам'яті Ернеста Юста між СКК «Демня-Фенікс» (Демня/Підмонастир) і ФК «Миколаїв».

– Були емоції, непоступлива боротьба, але на футбольному полі не було нічого брудного. Мені дуже сподобався футбол. Вочевидь, гравці розуміли, що на матчі працює система відеоповторів. Я цілком задоволений не лише якістю сьогоднішньої гри, а й ставленням футболістів до всіх речей, пов'язаних із нею.

З цього року ми започаткували, що Кубок Меморіалу Юста буде одним і перехідним, а не виготовлятиметься щоразу новий. Його зробила італійська компанія. На ньому буде зазначено назви команд-переможців. Вони отримуватимуть копії трофею. Чекаємо подальших ігор, в яких реалізовуватимемо нові ідеї. 

– Олександре Яковичу, скажіть, будь ласка, коли розпочнеться новий чемпіонат Львівської області з футболу? Вболівальники вже з нетерпінням цього очікують. 
–  У понеділок, 3-го серпня, засідатиме Виконавчий комітет Львівської Асоціації футболу, який прийматиме рішення, коли і як саме запускатиметься футбольний чемпіонат Львівської області. На жаль, поки що епідемічна ситуація на Львівщині нестабільна...