Ростислав МИХАЛЬЧУК: «Ми виграли третю поспіль серію пенальті»

02.08.2020 13:17

У розмові з інформаційним центром Львівської Асоціації футболу капітан спортивно-культурного клубу «Демня-Фенікс» Ростислав Михальчук поділився враженнями від переможного для його команди фінального матчу цьогорічного турніру пам'яті Ернеста Юста. 

– Емоції лише позитивні, адже ми сьогодні перемогли. Спочатку нам трохи не давалася гра, можливо, втома заважала грати. А в другому таймі, я вважаю, за нами була повна перевага, що засвідчують кількість створених нами моментів і гол, який ми забили.

Ми виграли третю поспіль серію пенальті у чветьфіналі, півфіналі і фіналі. Звісно, це приємно. Так, щоразу хвилювалися перед пробиттям 11-метрових штрафних ударів, але зібраність допомагала вправно їх реалізовувати. Добре, що все закінчилося успіхом.

У фіналі цьогорічного Меморіалу Юста львівський футбол укотре підтвердив, що завдяки старанням своїх керівників упевнено йде вперед і показує приклад усім іншим областям.

Чесно, ми були приємно здивовані, коли дізналися, що у фінальному поєдинку турніру пам'яті Ернеста Юста працюватиме система відеоповторів. Це показує, що на Львівщині футбольні ігри відбуваються чесно, без прихованих підводних течій. Такі кроки можна тільки вітати.

Читайте також: «Демня-Фенікс» – переможець Меморіалу Юста-2020!