«Рухівці» здолали закарпатців

03.08.2020 20:58

У центральному поєдинку 28-го туру чемпіонату Першої ліги України футболісти львівського «Руху» завдяки голу Юрія Копини мінімально перемогли в рідних стінах закарпатський «Минай».

«Рух» (Львів) – ФК «Минай» 1:0
Гол: Копина (45).
«Рух»: Мисак, Копина, Дуць, Білий, Саків, Мартинюк, Калюжний (Коробенко, 86), Русин, Климчук (Біленький, 90+3), Синиця (Мисик, 77), Кондраков (Ернест, 70)
У першій половині зустрічі львів'яни, які регулярно загострювали гру поперереду, повністю переграли закарпатців. Виходити вперед колектив зі Львова міг у середині тайму: Олег Синиця вийшов віч-на-віч із голкіпером, однак пробив вище воріт. Витиснути максимум футболісти «Руху» змогли перед самою перервою: після подачі Ростислава Русина з кутового Юрій Копина з другої спроби відправив м'яч у ворота – 1:0.

У другій 45-хвилинці «рухівці» продовжили гнути свою лінію, але більше не забивали. В наступному турі, в п'ятницю, 7-го серпня, «жовто-чорних» очікує на виїзді ще одне важливе, принципове протистояння в боротьбі за вихід в українську Прем'єр-лігу України з петрівським «Інгульцем».