Чвертьфінал Кубку Першої ліги Львівщини

20.10.2020 13:53

У приміщенні Львівської Асоціації футболу провели жеребкування чвертьфінальних поєдинків Кубку Першої ліги Львівщини серед дорослих команд сезону 2020-го року.

Відповідно до результатів жеребу, в 1/4 фіналу зіграють: «Легінь» (Брюховичі) – «Скала 1911» (Стрий), «Карпати» (Кам'янка-Бузька) – СК «Нафтовик» (Борислав), СКК «Пісочна» – «Вишня» (Судова Вишня), «Газовик-Хуртовина» (Комарно) – ФК «Ходорів/Вовчатичі».

Початок ігор о 13:00. Перші зустрічі відбудуться на полях команд, зазначених першими (25-го жовтня і 1-го листопада, «Легінь» і «Скала 1911» зустрінуться 24-го і 31-го жовтня).

Згідно з регламентом змагань, переможцями стануть команди, які здобудуть більшу кількість очок за сумою двоматчевого протистояння. У випадку рівної кількості очок перевагу отримає команда, яка у двох матчах заб'є більшу кількість м’ячів.

У випадку рівної кількості забитих м’ячів перевагу отримає колектив, який заб'є більше на чужому полі. В разі рівності і цих показників для виявлення переможця призначається серія одинадцятиметрових ударів.
Світлини Михайла ПАХОЛЮКА.