Іван ШУГА: «Ми випустили місцевих гравців»

20.11.2020 21:18

У розмові з інформаційним центром Львівської Асоціації футболу головний тренер «Миколаєва» Іван Шуга прокоментував перемогу своєї команди у фіналі цьогорічного Кубку Львівщини над «Юністю» з Верхньої та Нижньої Білок.

– Сьогодні гра йшла за сценарієм, на який ми розраховували. Зробили правильні висновки після нещодавнього матчу за золоті медалі проти «Юності», уникнули дитячих помилок, тому і перемогли. Наші футболісти низько сиділи й вичікували моментів, швидко переходячи з оборони в атаку.

В нас були непогані контратаки. Знали, що хлопці з Верхньої/Нижньої Білки добре позиційно атакують, тому не дали їм простору. Звичайно, нам допомогла система відеоповторів, скориставшись якою, арбітр призначив одинадцятиметровий штрафний удар у ворота «білок».

Ми дещо змінили склад команди, випустили у старті місцевих гравців Івана Федину, Романа Дзюраха та Ярослава Грицу, який із пенальті забив переможний м'яч. Вочевидь, треба будувати миколаївську команду на власних вихованцях. До кінця листопада тренуватимемося двічі на тиждень, а з грудня підемо у відпустку. Далі наш президент озвучить плани та завдання на наступний сезон.