Олександр ШЕВЧЕНКО: «Футбол Львівщини має і надалі бути на високому рівні»

20.11.2020 22:06

У післяматчевому флеш-інтерв'ю у прямому телевізійному ефірі Голова Львівської Асоціації футболу Олександр Шевченко поділився враженнями від цьогорічного фіналу Кубку Львівської області між «Юністю» з Верхньої/Нижньої Білок та «Миколаєвом».

– Перед фінальним поєдинком я говорив, що «Миколаєву» доведеться витерпіти перший тайм і шукати свої моменти. Так і сталося. Сьогоднішній матч показав, що «Юність» та «Миколаїв» – найкращі команди Львівської області, які показують якісний футбол і, на мою думку, доволі непогано виглядатимуть серед професіоналів.

Приємно, що запроваджена нами Система відеоповторів працює у важливих іграх і допомагає арбітрам приймати правильні рішення в тому чи іншому моменті.

Ми йдемо тільки вперед! Запроваджуватимемо чергові новації. Робимо все для того, щоби футбол на Львівщині і надалі був на високому рівні. Я задоволений роботою колективу Львівської Асоціації футболу, всієї футбольної Львівщини. У важкий час пандемії коронавірусу й карантину ми провели обласний чемпіонат і розіграш Кубку області. Дякую всім за розуміння та підтримку!