Підсумки сезону: ФСК «Самбір»

11.12.2020 16:17

У розмові з інформаційним центром Львівської Асоціації футболу президент «Самбора» Михайло Товарницький підбив підсумки цьогорічного сезону й окреслив найближчі плани своєї команди.

– Ми зіграли, як змогли. Звичайно, сподівалися кращих результатів. Цьогоріч перед нами стояло завдання потрапити в трійку призерів, однак не виконали його, фінішувавши на 6-ій сходинці підсумкової турнірної таблиці. Визначальними для нас були матчі з давидівським «Кормілом», в яких ми поступилися і таким чином не вийшли з групи.

Вочевидь, далася взнаки недоукомплектованість складу нашої команди. Потрібно попрацювати над вирішенням цієї проблеми. Футболісти, на яких ми розраховували, пішли від нас в інші футбольні клуби. Зокрема Микола Буй, який перейшов в «Епіцентр» із Дунаївців, що виступає у Другій лізі України. Без нього нам важко було здобувати перемоги.
На фото: президент ФСК «Самбір» Михайло Товарницький. 
Перед стартом сезону декого з гравців відпустили в теребовлянську «Ниву», оскільки на той час у Тернопільській області вже розпочався чемпіонат. За таких обставин складно було їх утримати. Деякі виконавці не змогли зіграти через травми.

Ми ще не визначилися з подальшими планами. Розмовлятимемо щодо цього з керівництвом міста. Однозначно боротимемося за високі місця, адже самбірці вже засумували за якісним, цікавим футболом, де кожен сповна віддається на футбольному полі. Хочемо залучати до команди талановиту молодь.

Наступного року зможемо проводити домашні поєдинки на реконструйованому стадіоні імені Лева Броварського в Самборі й відчувати підтримку своїх уболівальників, якої нам не вистачало цього сезону.

Читайте також: Підсумки сезону: СКК «Демня-Фенікс» (Демня/Підмонастир)