Підсумки сезону: МФК «Галичина» (Дрогобич)

17.12.2020 13:20

У розмові з інформаційним центром Львівської Асоціації футболу президент муніципального футбольного клубу «Галичина» (Дрогобич) Юрій Кушлик підбив підсумки цьогорічного сезону й окреслив найближчі плани своєї команди.

– В чемпіонаті обласної Прем'єр-ліги ми посіли 7-ме місце серед 12-ти команд. Звісно, хотіли виступити краще. На старті сезону планували поборотися за потрапляння в першу п'ятірку.

Якби сезон був повноцінним, а не скороченим, футболісти мали би стандартний час для підготовки, працювали б у звичному режимі й, можливо, продемонстрували би кращі результати. Однак, зважаючи на складні обставини, пов'язані з пандемією коронавірусу, добре, що змагання взагалі відбулися.  

Традиційно ми покладалися на вихованців футбольної Дрогобиччини. Хлопці були згуртовані, боролися в кожному матчі, не зважаючи на кадрові проблеми.

Наприкінці чемпіонату тренерський місток нашої команди залишив Ігор Височанський, який тренував «Галичину» з 2017-го року. Замість нього обов'язки головного тренера виконував голкіпер Любомир Цісельський. Щиро дякуємо їм за зроблену роботу!
На фото: президент МФК «Галичина» (Дрогобич) Юрій Кушлик.
Розглядаємо декілька кандидатур на пост головного тренера, ведемо з ними перемовини. Поки що не називатиму їхні імена. Безумовно, хочемо, щоби це був досвідчений фахівець.

Після того, як визначимося з тренерським складом, обговорюватимемо з новим наставником найближчі перспективи. Чимало залежатиме від бюджету команди.

Сподіваємося, що наступного року завершимо реконструкцію центрального стадіону «Галичина» в Дрогобичі. Маємо певні домовленості щодо цього питання з керівництвом Львівської області. Для нас це надзвичайно важливо. Від цього залежить майбутнє дрогобицького футболу.

За проектом це буде один із найкращих стадіонів на Львівщині. Якщо матимемо належний стадіон, то, відповідно, матимемо більше вболівальників і спонсорів. Тоді говоритимемо про високі завдання, зокрема про виступ на всеукраїнському рівні.

Наразі ж подали заявку на участь у мікропроекті, що дозволить нам змонтувати на «Каменярі», де граємо, мобільні (збірно-розбірні) трибуни.

Читайте також: Підсумки сезону: ФСК «Самбір»