Підсумки сезону: ДЮШ «Львів»

25.12.2020 13:30

У розмові з інформаційним центром Львівської Асоціації футболу тренер дитячо-юнацької школи футбольного клубу «Львів», що посіла 11-ту сходинку в підсумковій турнірній таблиці Прем'єр-ліги Львівщини-2020, Олег Колобич підбив підсумки цьогорічного сезону для своєї команди.

– Участь у чемпіонаті Прем'єр-ліги Львівської області ми розглядали насамперед як хорошу можливість підготуватися до юніорського (U-19) та молодіжного (U-21) чемпіонатів України й надати ігрову практику всім нашим гравцям. Високих цілей на обласному рівні не ставили. Звичайно, хотіли частіше перемагати, однак хлопцям забракло досвіду та концентрації.

Такі ігри корисні і потрібні. В таких поєдинках наші вихованці стають досвідченішими, мужнішими, швидше приймають рішення на футбольному полі й переходять із дитячого футболу в дорослий. Тож ми і надалі плануємо виступати в обласній «прем'єрці» й однозначно візьмемо участь у традиційному турнірі пам'яті Ернеста Юста.
Читайте також: Підсумки сезону: «Гірник» (Новояворівськ)На фото: тренер дитячо-юнацької школи футбольного клубу «Львів» Олег Колобич.