Домашня мирова «карпатівок»

11.04.2021 15:02

У перенесеному матчі 2-го туру другого етапу чемпіонату Вищої ліги України серед жіночих команд сезону-2020/2021 футболістки львівських «Карпат» у рідних стінах зіграли внічию проти «Восхода» зі Старої Маячки Херсонської області і вийшли на 4-ту сходинку турнірної таблиці.

ЖФК «Карпати» (Львів) – ЖФК «Восход» (Стара Маячка) 1:1
Голи: Зубар (4) – Кожухарь (67).  
«Карпати»: Мостова Інга, Вишневська Тетяна (Голуб Анна, 72), Цурак Лілія, Петрусевич Лілія, Крищишин Анна-Марія, Куп'як Соломія, Тарасенко Олена, Матвіїшин Стефанія, Чайка Надія, Корнійчук Вікторія (Корнацька Наталія, 46), Зубар Юлія   
«Восход»: Устінова Людмила, Аілінкій Наталія, Нганді Жозефіна, Колька Світлана, Гогогуй Інес Барбара, Косік Марина, Міцул Віолетта (Старухіна Аліна, 46), Комар Роксолана (Кожухарь Вероніка, 60), Головач Вікторія, Янчук Поліна, Алуко Марія Єнтунде  
Львів'янки вийшли вперед у дебюті зустрічі: 18-річна Юлія Зубар у штрафній площі перехопила м'яч у суперниці і з близької відстані відправила його в сітку – 1:0.

На 67-ій хвилині Вероніка Кожухарь зрівняла рахунок, увірвавшись у карний майданчик і прокинувши кулястого повз Інгу Мостову – 1:1. Невдовзі хороший момент змарнувала тренерка-гравчиня «Карпат» Надія Чайка, яка вийшла віч-на-віч із голкіперкою, але не змогла її переграти.  

Завдяки цій мировій львів'янки вийшли на 4-те місце турнірної таблиці, випередивши на одне очко ЖФК «Маріуполь». Тепер, у неділю, 18-го квітня, наші дівчата зіграють у чемпіонаті на виїзді з «Ладомиром» із Володимира-Волинського.