Юрій Голубка і Назар Ткач – гравці «Миколаєва»

12.04.2021 12:36

Футбольний клуб «Миколаїв», який виступає у Прем'єр-лізі Львівської області, підсилився 20-річним півзахисником Назаром Ткачем і 24-річним нападником Юрієм Голубкою.

Юрій Голубка народився 31-го травня 1996-го в Миколаєві. Займався футболом у школі-інтернаті в Стрілках Старосамбірського району. Звідти потрапив на перегляд у харківський «Металіст», кольори якого захищав понад 5 років, виходив у складі основної команди харків'ян.

Також виступав за «молодіжку» донецького «Шахтаря». Чимало забивав за «гірників» на тренувальних зборах, однак потім отримав травму. Грав на одному футбольному полі з Тайсоном, Марлошом, Марко Девічем, Хав'єром, Хосе Ернесто Сосою, Алехандро Гомесом, Жажою Коельйо.

Неодноразово відзначався забитими м'ячами за «Шахтар» у чемпіонаті України U-21. Згодом на правах оренди перейшов у рівненський «Верес». Понюхав пороху в аматорській лізі Польщі, грузинському «Зуґдіді» та азербайджанському «Хазарі», інформує прес-служба ФК «Миколаїв».

У 2018-му році Юрій став гравцем «Калуша», а 2019-го приєднався до спортивно-культурного клубу «Демня». В сезоні-2019/2020 Голубка спробував свої сили в естонському футбольному клубі «Нарва-Транс», а згодом перейшов до латвійської «Єлґави».

Перед переходом до «Миколаєва» захищав кольори СКК «Демня-Фенікс» (Демня/Підмонастир).

Назар Ткач народився 24-го січня 2001-го року в селищі Запитів на Львівщині. У віці 9-ти років потрапив до команди «Покрова» (Львів), де провів 5 сезонів. Згодом перебрався в структуру футбольного клубу «Львів». За «синьо-золотих левів» також виступав близько 5-ти років.

Упродовж цього часу пограв за дитячі команди львів'ян, U-19 та U-21 на всеукраїнській арені. Після цього на півроку приєднався до ФК «Запитів» (Запитів/Новий Яричів) у Першій лізі Львівської області.