Руслан Брунець – головний тренер «Корміла»!

09.06.2021 12:24

46-річний Руслан Брунець очолив давидівський «Корміл», який виступає у Прем'єр-лізі Львівської області.

Він замінив на тренерському містку колективу з Давидова Ростислава Капітанця, під керівництвом якого футболісти «Корміла» провели 21 офіційний матч, у сезоні-2020 завоювали бронзові медалі в обласній «прем'єрці», вийшли до півфіналу Кубку Львівщини і цьогоріч стали фіналістами традиційного Меморіалу Ернеста Юста.

Разом із Капітанцем розташування давидівської команди залишив його асистент Мар'ян Сухнацький. Рішення про припинення співпраці з ними було прийняте за обопільною згодою сторін після програного матчу обласного чемпіонату зі львівською «Погонню» (0:1), повідомляє прес-служба ФК «Корміл».

Руслан Андрійович Брунець народився 13-го травня 1975-го року. Свого часу виступав за львівські «ЛАЗ» (Львів) та СК «Скіфи», дрогобицьку «Галичину», хмельницьке «Поділля», бориспільський «Борисфен», миколаївський «Цементник», комарнівський «Газовик», «Сокіл» із Суховолі, ФК «Лужани», «Вишню» (Судова Вишня), ФК «Самбір», торчиновицький «Кар'єр», ФК «Куликів», червоноградський «Шахтар» та «Бори» (Бориничі).

Тренував такі команди як «Бори» (Бориничі), «Юність» (Гійче), СКК «Демня», ФК «Куликів», а також аматорську збірну Львівської області, з якою 2016-го року дійшов до фіналу Кубку регіонів України.

Вже сьогодні, в середу, 9-го червня, давидівці під його керівництвом зіграють на виїзді перенесений матч 5-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області проти «Львова».