Анонс 8-го туру Прем'єр-ліги Львівщини-2021

11.06.2021 14:58
Субота, 12 червня
ФК «Скала 1911» (Стрий) – ФСК «Самбір». Стадіон «Медик», Моршин. 17:00.
Стрийська «Скала 1911» тимчасово переїжджає на стадіон «Медик» у Моршині, оскільки її рідний стадіон «Сокіл» у Стрию закритий на реконтрукцію. В гості до стриян приїдуть молоді самбірці. Наразі в турнірній таблиці футболісти «Скали 1911» випереджають «Самбір» на 2 залікові бали.

Тож самбірські хлопці сповна викладуться на футбольному полі, аби здобути перемогу й випередити свого суперника в турнірці. В обох колективах чимало власних молодих вихованців, які готові битися за честь свого міста. Без сумніву, вболівальників очікує цікаве простояння.  

Неділя, 13 червня
«Корміл» (Давидів) – МФК «Галичина» (Дрогобич). Стадіон «Арена Фенікс», Підмонастир. 16:00.
Цього тижня давидівський «Корміл» став головним ньюзмейкером на теренах футбольної Львівщини. Команда попрощалася з тандемом молодих наставників – Ростиславом Капітанцем та Мар'яном Сухнацьким, під керівництвом яких давидівці здобули найвищі досягнення у своїй історії – завоювали бронзові медалі у Прем'єр-лізі Львівщини і дійшли до фіналу традиційного Меморіалу Ернеста Юста.

Їх на тренерському містку замінив досвідчений Руслан Брунець. На чолі з ним футболісти «Корміла» минулої середи обіграли в непростому перенесеному поєдинку 5-го туру юних вихованців «Львова» (3:2). Ця зустріч показала, що у грі давидівського колективу є чимало огріхів, над виправленням яких Руслану Брунцю доведеться попрацювати. На черзі – дуель із такою ж нестабільною дрогобицькою «Галичиною», яка їде в Підмонастир лише за переможним результатом.

До речі, торік у чемпіонаті давидівці не змогли здолати дрогобичан у чемпіонаті – поразка в Дрогобичі (0:1) і нічия в Давидові (1:1).

«Темп» (Відники/Зубра) – «Фенікс» (Підмонастир). Стадіон «Зубр», Зубра. 16:00.
Чого тільки не робить відниківський ведмідь, аби його команда здобула нарешті першу перемогу в обласній Прем'єр-лізі. Цього разу він пошаманив над декоруванням стадіону в Зубрі, де «темпівці» проводять домашні матчі. Тож уболівальників, які прийдуть у неділю на стадіон, очікує приємний сюрприз. А от відниківцям буде дуже непросто, адже до них приїде грізний «Фенікс».

Минулого туру «фенікси» впевнено відібрали 3 очки в одноосібного лідера чемпіонату «Куликова», перервавши 7-матчеву переможну серію куликівців. Але відниківці вже довели в зустрічах з Верхньою/Нижньою та Миколаєвом, що в них не трусяться коліна перед фаворитами.  

ФК «Куликів» – ДЮШ ФК «Львів». Стадіон «Арена Куликів», Куликів. 16:00.
Одноосібний лідер чемпіонату прийме в рідних стінах одного з аутсайдерів. Однак це абсолютно не означає, що на стадіоні в Куликові відбудеться побиття малюків. Юні вихованці «Львова» наростили м'язи і вже неодноразово засвідчували на футбольних полях, що легко у зустрічі з ними не буде нікому. 

Вівторок, 15 червня
ФК «Миколаїв» – «Кар'єр-Дністер» (Торчиновичі/Старий Самбір). Стадіон «Міський», Миколаїв. 18:00.
За турнірним розташуванням команд і грою, яку вони наразі демонструють, це протистояння цілком може претендувати на статус центрального у звітному турі. Відстань між ними в турнірці мізерна – всього лиш у 3 залікові бали попереду миколаївці.

«Кар'єрці» знають, як відбирати очки в «Миколаєва» – торік у чемпіонаті ці колективи розійшлися «сухим» миром. Звісно, хитрий лис Василь Лопушанський, який уже чимало років тренує команду з Торчиновичів, і цього разу намагатиметься знайти рецепт протидії «Миколаєву».

Вболівальники зможуть побачити цей матч у прямому ефірі на нашому YouTube-каналі, натиснувши на це посилання (нумо підписуйтеся на канал і ставте вподобайки!).   

Середа, 23 червня
«Юність» (Верхня/Нижня Білка) – ЛСК «Погонь» (Львів). 17:00. Стадіон «Юність», Нижня Білка.
Час і місце проведення цього поєдинку можуть бути змінені, тож ми проанонсуємо його на нашому сайті згодом. Наразі ж тримаємо кулаки за «Юність» із Верхньої та Нижньої Білок у матчі-відповіді чвертьфіналу чемпіонату України серед аматорів, що відбудеться в неділю, 13-го червня, о 16:00 на стадіоні в Нижній Білці.