Забивали не лише футболісти, а й президенти!

12.06.2021 15:36

Футбольна збірна Львівської області у складі президента ФК «Миколаїв» Миколи Оприска, президента підмонастирського «Фенікса» Степана Пилипа, президента ФК «Темп» (Гірське) Мар'яна Стрипи (капітан і голкіпер команди), віце-президента «Миколаєва» Андрія Гладкого, директора Самбірської дитячо-юнацької спортивної школи й екс-гравця «Самбора» Івана Ковалика, футболістів Михайла Знетиняка (ФК «Вишня» Судова Вишня), Ігоря Теплого (СК «Нафтовик» Борислав), Тараса Подвірного (ФК «Думна» Дідилів), а також Михайла Лучечка посіла 5-те місце на турнірі з міні-футболу, що відбувся на Одещині в рамках Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів, депутатів обласних, районних рад, міських і сільських рад територіальних громад.

Спершу наші хлопці посіли 3-тю сходинку в групі, здолавши опонентів із Київщини (7:0), Одещини (9:0), Рівненщини (2:0), Волині (8:0), розписавши мирову зі суперниками з Івано-Франківщини (1:1) і поступившись колегам із Житомирщини (1:2).
Після цього вони в матчі за 5-те місце впевнено обіграли команду Донецької області, за яку виступав екс-гравець донецького «Шахтаря» і національної збірної України Андрій Воробей.

«Звісно, ми хотіли потрапити у трійку призерів. Наша команда забила на турнірі найбільше голів – 34 й найменше пропустила – 4 голи. Але в підсумку ми посіли 5-ту підсумкову позицію серед 15-ти команд. Не засмучуємося від цього. Головне, що ми приємно провели час у дружній атмосфері, сповна насолодившись улюбленою грою», – зазначив у розмові з інформаційним центром Львівської Асоціації футболу Микола Оприск.

За всіма видами спорту (футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки) представники Львівщини зайняли на цій Спартакіаді 6-те місце в загальному заліку.