Кубок аматорів: «Миколаїв» переміг удома!

08.09.2021 19:43

У першому матчі 1/8 фіналу Кубку України серед аматорських команд сезону-2021/2022 футболісти «Миколаєва» в рідних стінах мінімально здолали «Маяк» зі Сарн Рівненської області. 

ФК «Миколаїв» – «Маяк» (Сарни) 2:1
Голи: Балух (23); Іванишин (60) – Жданюк (26).
«Миколаїв»: Бурмас Мар'ян, Іванишин Павло, Гурський Андрій, Сагайдак Андрій, Заваляк Володимир, Федорів Володимир, Юськевич Іван (Федина Іван, 76), Клим Богдан (Бідний Мирон, 76), Зубар Святослав, Оленич Андрій (Дзюрах Роман, 90), Балух Ігор  
«Маяк»: Фокін Микола, Тимошицький Сергій (Шуляк Юрій, 68), Луцюк Дмитро, Прокопчук Денис (Назаренко Дем'ян, 46), Якимчук Роман, Василечко Олег, Багінський Марк, Хлібович Ігор (Козяр Леонід, 66), Жданюк Сергій (Царьов Вадим, 55), Баранов Дмитро (Корольчук Артем, 66), Корнійчук Анатолій (Бамболя Юрій, 62)
У середині першого тайму Іван Юськевич віддав розрізну передачу на Ігоря Балуха, який зблизився з голкіпером і пробив йому у протихід – 1:0! Та вже за мить гості зрівняли рахунок: гравець «Маяка» зі штрафного навісив у володіння миколаївців, Мар'ян Бурмас та Андрій Гурський не порозумілися, і Сергій Жданюк відправив м'яч у ворота – 1:1. Убивчий момент незадовго до свистка на перерву не використав Юськевич, із близької відстані поціливши в поперечину.

На 60-ій хвилині Павло Іванишин ударом головою замкнув передачу Андрія Оленича з правого флангу – 2:1! Тепер у середу, 15-го вересня, «Миколаїв» зіграє в Сарнах матч-відповідь, в якому вирішиться, хто здобуде путівку до чвертьфіналу Кубку України серед аматорів.