«Карпатівці» збільшили свою переможну серію

27.11.2021 19:12

У заключному в цьому році поєдинку чемпіонату Другої ліги України сезону-2021/2022 футболісти львівських «Карпат» забили 2 «сухі» м'ячі у ворота вишгородського «Діназа» з Київської області і пішли на зимову перерву на вершині турної таблиці. 

ФК «Карпати» (Львів) – «Діназ» (Вишгород) 2:0
Голи: Болденков (54); Кожанов (80 з пен.).
«Карпати»: Сілецький, Сімінін, Болденков, Лобай, Ткачук, Чачуа (Маткобожик, 88), Кожанов (Тітунін, 90+3), Приймак, Заставний (Повалій, 55), Галенков, Гуменюк (Буднік, 74)
Вилучення: Волошин (66, «Діназ», друге попередження).
На 54-ій хвилині поєдинку капітан «Карпат» Денис Кожанов подав із кутового, Владислав Приймак головою скинув м’яч на Валерія Болденкова, який переправив кулястого в сітку – 1:0. Невдовзі гості залишилися в меншості – другу жовту картку отримав гравець «Діназа» Андрій Волошин.

На 80-ій хвилині львів'яни подвоїли перевагу. Олександр Апанчук у власній штрафній площі порушив правила проти Дениса Галенкова, за що арбітр призначив пенальті. Вирок з 11-метрової позначки впевнено виконав Кожанов, забивши свій 11-ий гол у цьому чемпіонаті – 2:0!

Отож, підопічні Андрія Тлумака здобули 13-ту поспіль перемогу в чемпіонаті й пішли на зимову перерву з хорошим настроєм у статусі одноосібного лідера групи А Другої ліги України.