Різдвяні подарунки для ветеранів

05.01.2022 12:59

До Різдва представники Будинку футболу Львівщини привезли понад трьом десяткам футбольних ветеранів нашого регіону продуктові набори, до яких, зокрема, ввійшли інгредієнти для приготування куті, різдвяні пироги і фрукти, а також засоби індивідуального захисту та гігієни.

Це ініціатива Голови Львівської асоціації футболу Олександра Шевченка, реалізована за його особистої фінансової підтримки.

«Завдяки можливостям Олександра Шевченка Львівська асоціація футболу з 2018-го року розпочала низку соціальних проектів. Підтримуємо дитячі будинки, які стараємося відвідувати щомісяця. Окрім цього, двічі-тричі на рік їдемо з допомогою до футбольних ветеранів, зокрема перед різдвяними та великодніми святами. Олександр Якович завжди старається їм допомогти. Постійно підтримуємо з ними зв'язок. Вітаємо їх з ювілеями, не забуваємо про них. Мені надзвичайно приємно спілкуватися з легендами футболу. Вони є прикладами для наслідування», – зазначив заступник виконавчого директора ЛАФ Андрій Смольський.
Футбольні ветерани завжди гостинно приймають гостей зі Львівської асоціації футболу. На жаль, чимало з них відійшли у вічність... Львівська асоціація футболу турбується і про їхніх рідних.

«Я щиро вдячна Львівській асоціації футболу за пам'ять про мене й мого чоловіка. Дякую, що в такий непростий час від душі допомагаєте тим, хто цього потребує. Приємно вражена подарунком. Готуємося до Різдва. Я вже накрила стіл елеґантською скатертиною, розставила посуд. Щороку на Різдво до мене приходять мої сини з дружинами і дітьми, свати. Невістки допомагають мені у приготуванні страв. Традиційно в це величне християнське свято зберемося за великим столом. Онуки мої спортивні, займаються футболом, всі пішли в дідуся. Вони ним пишаються», – сказала в розмові з інформаційним центром ЛАФ дружина автора переможного гола за львівські «Карпати» у тріумфальному фіналі Кубку СРСР-1969 Володимира Булгакова пані Марія.  

Нагадаємо, що ЛАФ уже не вперше підтримала футбольних ветеранів. Раніше представники Будинку футболу Львівщини передали їм допомогу в період посиленого карантину й великодні подарунки.

Світлини Михайла ПАХОЛЮКА.