У «Карпат» новий титульний спонсор

17.07.2018 16:33

Напередодні старту нового сезону «Карпати» (Львів) та міжнародна компанія MARATHONBET уклали договір про співпрацю.

Таким чином ця компанія, яка співпрацює з такими європейськими футбольними клубами як «Манчестер Сіті» (Англія), «Жирона» (Іспанія) та «Хіберніан» (Шотландія), стала титульним спонсором львівського клубу. Логотип MARATHONBET з’явиться на ігровій формі футболістів «зелено-білих», на стадіоні «Україна» у Львові, на медіа-стенді для флеш-інтерв’ю та сувенірній продукції «левів».

«Для нашого клубу велика честь працювати разом із брендом MARATHONBET – одним із лідерів на світовому ринку. Без сумніву наша дружба принесе користь обом сторонам. Гравці команди «Карпати» із гордістю одягатимуть футболки з логотипом нового титульного спонсора», – зазначив генеральний директор «Карпат» Юрій Коротиш.

Виконавчий директор MARATHONBET Наталія Заводнік наголосила: «Ми раді налагодити контакт з одним із найвідоміших і найпопулярніших українських клубів. Упевнена, що ця співпраця принесе чимало приємних вражень нашій компанії, вболівальникам, гравцям і керівникам ФК «Карпати». З нетерпінням і надією чекаємо на початок нового футбольного сезону та нові перемоги «левів».

MARATHONBET заснована 1997-го року і пропонує передматчеві та live ринки з багатьох видів спорту через Інтернет. Сьогодні тисячі людей користуються величезним вибором послуг цієї компанії, розпочинаючи з футболу, тенісу, гольфу і закінчуючи телепередачами та політикою.