Від малого до великого: футбольні люди допомогли захисникам України

22.05.2022 21:25

Дитячі, дорослі й ветеранські команди взяли участь у благодійному турнірі з міні-футболу до Дня Героїв на полі зі штучним покриттям у Бірках Яворівського району.

В ході цих змагань, одним із організаторів яких є майстер спорту, чемпіон Європи з дзюдо Руслан Костюк, зібрали 13400 гривень для купівлі автомобіля 103-ій бригаді 66-го батальйону територіальної оборони Львівщини.   
Серед дитячих команд перше місце зайняли «Карпати» (Брюховичі), друге – «Юніон Спорт» (Бірки), третє – «Мрія» (Львів).

РЕЗУЛЬТАТИ: «Юніон Спорт» – «Мрія» 4:0, «Юніон Спорт» – «Карпати» 3:5, «Мрія» – «Карпати» 0:3. 

У баталіях дорослих колективів найсильнішими виявилися гравці СФК «Янів» (Івано-Франкове), другим став бірківський «Легіон», третім – брюховицький «Легінь», четвертим – львівський «Лемберг».

РЕЗУЛЬТАТИ: півфінал: «Легіон» – «Лемберг» 6:2, СФК «Янів» – «Легінь» 4:1; фінал: «Легіон» – СФК «Янів» 1:3; матч за 3-тє місце: «Легінь» – «Лемберг» 6:3.

Спекотно було в дуелях ветеранів. У підсумку на першій сходинці п'єдесталу опинилися ветерани «Розточчя» (Жорниська), на другій – Збірна ветеранів Львівщини, на третій – легендарні ветерани львівських «Карпат».

РЕЗУЛЬТАТИ: «Розточчя» – Збірна ветеранів Львівщини 3:4, «Розточчя» – «Карпати» 6:2, Збірна ветеранів Львівщини – «Карпати» 9:11.

За порядком на футбольному полі пильно стежили легенди футбольного арбітражу Юрій Можаровський та Анатолій Абдула.

Світлини Олександра ЗАЛЕВСЬКОГО і Юлії КЛИМ.