Прем'єр-ліга Львівщини-2022: формат другого етапу

19.09.2022 14:19

Цього тижня стартує другий, фінальний етап чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області з футболу серед дорослих команд сезону-2022.

На вирішальному етапі команди, які після першого етапу посіли в групах перші-другі сходинки, зіграють між собою в одне коло за місця з першого по восьме. При цьому переможці груп проведуть 4 домашні матчі і 3 на виїзді. За підсумками 7-ми турів визначаться чемпіон та призери чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини з футболу.

Команди, які після першого етапу посіли в групах 3-ті сходинки, змагатимуться між собою в одне коло за 9-12 місця; ті, які посіли 4-ті сходинки, – за 13-16 місця (теж в одне коло).

УВАГА! На фінальному етапі всі команди стартують з нулем у графі «очки»!

Згідно з Регламентом обласних змагань, у випадку рівності очок у двох і більше команд, місця визначатимуться:

– за результатами матчів між собою;

– за найбільшою кількістю перемог у всіх матчах;

– за кращою різницею забитих та пропущених м’ячів у всіх матчах;

– за найбільшою кількістю забитих у ворота суперників м’ячів;

– за найменшою кількістю дисциплінарних проступків.

УВАГА! У випадку, якщо команди, які на вирішальному етапі займуть 1-2 місця, наберуть однакову кількість очок, то чемпіон Львівської області буде визначений у фінальному матчі між цими командами на нейтральному полі, яке визначить Комітет проведення змагань Львівської асоціації футболу. Якщо три і більше команд на фінальному етапі наберуть однакову кількість очок, то чемпіона Львівщини буде визначено в одноколовому турнірі, що пройде за окремим регламентом у місці, яке визначить Комітет проведення змагань Львівської асоціації футболу.