У львівському дербі – сильніший ФК «Львів»

10.11.2022 14:54

Вилучення і три забиті м'ячі – у протистоянні 12-го туру Української Прем'єр-ліги сезону-2022/2023 футболісти «Львова» мінімально здолали львівський «Рух».

ФК «Львів» – «Рух» (Львів) 2:1
Голи: Бугай (10); Крушинський (32) – Таллес (49).
«Львів»: Ільющенков, Муравський, Васильєв, Никитюк, Грисьо, Шишка, Мильченко, Полегенько, Бойко, Крушинський (Мишенко, 57), Бугай (Нич, 67)
«Рух»: Паньків, Федорчук (Притула, 87), Дідик (Слюбик, 87), Роман, Довгий, Слюсар, Лях, Енобахар (Бойчук, 41), Соломон (Карабін, 87), Таллес (Альваренга, 75), Климчук
Вилучення: Бойчук (47, друге попередження).
Юніори: 0:3.

У стартовій 10-хвилинці Юрій Паньків відбив удар Олександра Васильєва зі штрафного, а спритний Владислав Бугай добив кулястого у ворота – 1:0. Згодом, іще в першому таймі, господарі подвоїли свою перевагу: на 32-ій хвилині гри Борис Крушинський головою замкнув подачу Віталія Бойка з кутового – 2:0.

Незадовго до свистка на перерву Леонід Кучук замінив новачка своєї команди Брайта Енобахара на Богдана Бойчука, однак Бойчук довго не зіграв. Уже в дебюті другої половини зустрічі Богдан отримав жовту картку за порушення правил і тієї ж миті – другу за нецензурні висловлювання на адресу арбітра.

Та вже невдовзі в меншості «рухівці» скоротили відставання до мінімуму: після пострілу Бренара Таллеса м'яч із рикошетом від опонента залетів у ворота – 2:1. У підсумку цей результат залишився незмінним – підопічні Олега Дулуба здобули другу перемогу в цьому чемпіонаті і поповнили власну скарбничку 3-ма заліковими балами. 

В наступному турі, в понеділок, 14-го листопада, «Рух» прийме вдома «Минай», а «Львів» поїде в гості до одеського «Чорноморця».