«Карпатівці» поступилися лідеру

27.11.2022 14:20

У заключному в цьому році й загалом на першому етапі чемпіонату Першої ліги України сезону-2022/2023 поєдинку футболісти львівських «Карпат» у меншості зазнали мінімальної поразки від житомирського «Полісся».

«Карпати» (Львів) – «Полісся» (Житомир) 1:2
Голи: Тарануха (48) – Янаков (14); Морозко (56).
«Карпати»: Льопка, Приймак, Болденков (Климець, 64), Дуць, Когут І., Лень, Рябов, Чачуа, Кожанов (Когут М., 64), Шах (Махнєв, 35), Тарануха (Сидун, 82)   
«Полісся»: Кудрик, Гітченко, Нестеров, Грицук, Шаповал, Морозко, Огіря, Кушніренко, Янаков (Вакула, 60), Шастал (Андрущенко, 84), Будківський
Вилучення: Лень (30, друге попередження).

На 14-ій хвилині матчу Денис Янаков головою переправив шкіряного в сітку після подачі Євгенія Морозка з правого флангу – 0:1. Під завісу першої півгодини гри арбітр покарав другою жовтою карткою Олега Леня.

На старті другого тайму львів'яни в меншості зрівняли рахунок: Денис Кожанов вибіг на рандеву з голкіпером «Полісся», однак не зміг його переграти – в цьому епізоді на добиванні вдало зіграв Ростислав Тарануха – 1:1. Та вже невдовзі Морозко забив зі штрафного переможний м'яч для колективу з Житомира – 1:2.

Навесні наступного року «Карпати» продовжать боротьбу в першоліговій першій вісімці з житомирським «Поліссям», «Епіцентром» із Кам'янця-Подільського, тернопільською «Нивою», київською «Оболонню», черкаським «ЛНЗ», кременчуцьким «Кременем» і запорізьким «Металургом».