Нові таланти навчаються у Школі арбітра!

02.02.2023 18:03

Сьогодні в Будинку футболу Львівщини відбулося перше в цьому році заняття для нових слухачів Львівського відділення Національної школи футбольного арбітра.

З охочими опанувати майстерність рефері поспілкувалися Голова Комітету арбітрів Львівської області й керівник Львівського відділення Національної школи футбольного арбітра Юрій Можаровський, його заступник Орест Шмигельський і заступник виконавчого директора Львівської асоціації футболу Андрій Смольський.

«На сьогоднішньому організаційному занятті ми насамперед познайомилися зі всіма тринадцятьма слухачами Школи арбітра. Побажали їм досягнути максимального успіху у майбутній кар'єрі. Надзвичайно приємно, що більшість із них – це молодь, яка є перспективним майбутнім суддівського корпусу. Також обговорили план нашої подальшої роботи й наголосили на важливості професії футбольного арбітра, аби вони розуміли, куди прийшли», – зазначив у розмові з інформаційним центром ЛАФ Юрій Можаровський.

Набір у Львівське відділення Національної школи футбольного арбітра триває! Охочих навчатися просимо звертатися за номером телефону: (096) 821-56-11 (Анастасія).