«ПОРУЧ» добіг до фінішної прямої

29.03.2023 11:31

На Львівщині завершилася зимова частина соціально-спортивного проекту «ПОРУЧ», яку з грудня до березня включно під егідою ЮНІСЕФ реалізовували працівники Львівської асоціації футболу.

За цей період вони побували в Червонограді, Буську, Городку, Новому Роздолі, Давидові, Великому Любіні, Милятичах, Київці, Жирівці, Тужанівцях, а також у декількох загальноосвітніх школах міста Львова – №7, №20, №32, №57, №92 і Католицькому ліцеї «Школа святої Софії».

Близько трьох тисяч дітей різного віку під керівництвом кваліфікованих наставників узяли участь у різноманітних рухливих іграх, розвивальних вправах, в ігровій формі поспілкувалися з психологом, дізнавшись, як контролювати свої емоції, вести здоровий спосіб життя, й отримали ексклюзивні цінні подарунки. Варто відзначити, що в Буську до такого заходу залучили й вихованців «Інклюзивно-ресурсного Центру».

«ПОРУЧ» – це ініціатива ЮНІСЕФ та Міністерства освіти і науки України, метою якої є забезпечення психосоціальної допомоги постраждалим від війни дітям, молоді і сім’ям, їх відновлення через спорт. За реалізацію спортивної складової звітного проекту відповідають благодійний фонд «Розвиток футболу України» в партнерстві з Українською асоціацією футболу за підтримки Дитячого фонду УЄФА.

Висловлюємо щиру вдячність усім, хто допомагав і сприяв нам у реалізації проекту «ПОРУЧ»!

Більше фото дивіться на нашій Facebook-сторінці (перша частина фото; друга частина фото).