Олександр Шевченко допоміг медикам

31.03.2020 16:04

Голова Львівської Асоціації футболу Олександр Шевченко долучився фінансово до акції благодійного фонду «Ridni».

У період карантину цей благодійний фонд, який зазвичай займається подоланням соціального та біологічного сирітства і сприяє всиновленню, допомагає медикам у боротьбі з коронавірусом COVID-19.

У вівторок, 31-го березня, представники фонду передали лікарям Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи, що знаходиться на території Винників, засоби індивідуального захисту – медичні костюми, халати, маски, респіратори, рукавички, захисні окуляри.   

«Сьогодні ми всі повинні об'єднатися заради майбутнього України, – зазначив Олександр Шевченко в коментарі інформаційному центру ЛАФ. – Я допомагав, допомагаю і допомагатиму людям, які цього потребують. Вирішив допомогти і Львівському обласному госпіталю ветеранів війн та репресованих. Ви знаєте, що, на жаль, українська медицина перебуває не в найкращому стані. Однак не варто шукати винуватих й озиратися в минуле. Необхідно консолідувати зусилля, покращувати нашу медицину і з оптимізмом дивитися в майбутнє. Закликаю всіх, хто має фінансову можливість, підтримати в такий скрутний час медичні заклади, лікарів та осіб, яким потрібна допомога!».


Світлини Михайла ПАХОЛЮКА.