Віктор Бурмістров отримав допомогу від Олександра Шевченка

11.04.2020 15:45

Голова Львівської Асоціації футболу Олександр Шевченко продовжує у скрутний час дбати про футбольних ветеранів. Цього разу він надав допомогу 64-річному Віктору Бурмістрову.

«В молодості я активно займався спортом: не лише футболом, а й волейболом, легкою атлетикою. Виступав за дубль «Карпат» зі Львова, також на обласному рівні грав за «Яворів». На жаль, мені довелося завершити спортивну кар'єру через серйозну травму коліна, яка досі не дає мені спокою. Потрібно проходити тривалий курс лікування, регулярно робити недешеві уколи. Олександр Якович Шевченко фінансово допоміг придбати необхідні для мене ліки. Щиро вдячний йому за допомогу!», – зазначив у коментарі інформаційному центру ЛАФ Віктор Бурмістров.

Нагадаємо: раніше в період карантину з ініціативи і за особистої фінансової підтримки Голови Львівської Асоціації футболу допомогу отримали футбольні ветерани нашого регіону та їхні родичі – загалом близько півсотні осіб. Окрім цього, Олександр Шевченко особисто долучився фінансово до проведення складної операції ветерану львівських «Карпат» і харківського «Металіста» Ростиславу Поточняку.