Олександр Шевченко вчергове подбав про лікарів

22.04.2020 16:51

Голова Львівської Асоціації футболу Олександр Шевченко надав допомогу Рудківській лікарні, яка є опорною для прийому пацієнтів із підозрою на захворювання коронавірусом COVID-19 зі Самбора, Самбірського, Старосамбірського і Турківського районів.

«Мені зателефонував заступник Голови ЛАФ Ростислав Заремба і за дорученням Олександра Шевченка запитав, хто з ветеранів самбірського футболу в цей скрутний час потребує допомоги. В нас її потребував лише Петро Галушка, якому Олександр Якович нещодавно вже надав допомогу,  розповів у розмові з інформаційним центром ЛАФ керівник Федерації футболу Самбора Петро Мошуманський.  Натомість я запропонував допомогти Рудківській лікарні в підготовці до складного процесу боротьби з коронавірсною інфекцією. Таким чином за особистого фінансового сприяння Олександра Шевченка медзаклад у Рудці отримав антисептики для дезінфекції рук і приміщень. Персонал лікарні дякує йому за підтримку й допомогу».

Так, завідувач терапевтичним відділенням Рудківської лікарні, заслужений лікар України Василь Процько зазначив: «Ми щиро вдячні Голові Будинку футболу Львівщини за таку цінну і важливу для нас допомогу. Адже антисептики дорогі, їх треба багато для використання, а державних коштів недостатньо для закупівлі необхідного».

Нагадаємо: Олександр Шевченко не вперше подбав про медиків. Раніше в період карантину він фінансово долучився до акції благодійного фонду «Ridni», представники якого передали засоби індивідуального захисту лікарям Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи у Винниках. Також за його фінансового сприяння придбано подушки, матраци, ковдри, простирадла та комплекти постільної білизни для 8-ої клінічної лікарні Львова.